Consultancy & Projecten

Meer rendement uit uw IT omgeving en complexe projecten door gedegen technische kennis en helder projectmanagement.

Over ons

Apparentis B.V. is in 2008 opgericht en ondersteunt bedrijven bij IT projecten en vraagstukken door inzet van consultancy, projectmanagement of IT diensten.

Over onze klanten

Zowel kleine als grote bedrijven en (overheids)instellingen zijn onze klanten, waarbij de projecten in Nederland maar ook daarbuiten worden uitgevoerd.

Wat wij doen

Apparentis B.V. kan u helpen bij uw IT projecten, de aansturing van uw IT partner, advisering over uw organisatie, IT beheer, software ontwikkeling en bedrijfscontinuïteitsvraagstukken.

Apparentis Organisatie en Automatisering helpt u graag bij het nadenken over uw automatisering. Of het nu gaat om een complex vraagstuk waarbij uw infrastructuur grote wijzigingen zal ondergaan of over het koppelen van twee systemen met een slimme interface die nog moet worden gebouwd, wij helpen u bij zowel het opstellen van eisen en wensen als bij het zoeken naar de juiste partners voor de uitvoering en levering van de benodigde hardware, software en diensten. Door onze jarenlange ervaring in projectmanagement en ICT architectuur, kunnen wij samen met u de beste manier vinden om uw bedrijf optimaal te laten profiteren van het inzetten van IT. Bij voorkeur zitten we daarbij aan dezelfde kant van de tafel als u, zowel als adviseur en in de aansturing van de betrokken partijen als wanneer wij zelf de projecten uitvoeren.